joi, 8 decembrie 2016

Parlamentare 2016 - III.

Sondaje, personaje – cu ce rămânem din campania electorala:
Mai contează cu cine votăm!?

 
III.
În această campanie PNL a renunţat (temporar) la „Preşdintele Său” (al României), K. Iohannis, căruia i s-ar fi putut reproşa câte ceva (electoral) şi l-a luat Cioloş în frunte pe post de Albă ca Zăpada (că nu îi găsise presa nimic). Căutându-şi un ţel şi un obiectiv, PNL, şi mai ales leader-a d-sale., s-au bătut cu toată lumea, chiar şi membrii săi între ei, ca să „comunice”. Fără adversar în ring, fără feedback, liberalii au fost forţaţi să comunice electoratului ceva, asa că au spus că dorinţa lor politică este să contiunue „pr(rrrr)oiectele” tehnocrate, neasumate politic.
Cu oscilaţii între 24% si 34%, dna. Gorghiu, care îşi asumase rezultatele scrutinului, s-a răzgândit ca să nu lase colegilor săi tentaţia negocierilor interne pentru postul său în timpul campaniei.
A dorit să fie şi prima care îi adresează invitaţia la guvernare lui Traian Basescu, renegând USL – „greşala asumată” a uneia, ca pe vremuri „soluţia imorală” a altuia -, considerând poate că amăgeşte felia „de dreapta” a PPE pe care se bat între ei.
PNL a avut însă atuul promovării pe toate posturile tv, inclusiv pe cel al lui Basescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu