marți, 19 aprilie 2016

Fara mila, fara simpatii, fara sentimente

             Auzim in fiecare zi ca  politica este o ... curva (pardon). Si din cate se poate vedea de vineri incoace e ... una fara sentimente si fara respect.
     Pentru ca, dl.Ludovic Orban, omul politic ce-si toceste pingelele de peste 20 de ani pentru PNL este singur, din punctul de vedere al sustinerii sau simpatiei colegilor sai, care s-au lepadat de d-sa. ca de o pereche de cizme vechi si uzate. De dragul DNA, pare ca nici un liberal nu-l mai cunoaste.
     Acest lucru ar trebui sa dea de gandit actualilor sau viitorilor liberali care s-ar putea trezi tradati de partid intocmai ca dl.Orban. Sa fie PNL un partid de pinguini cu mana la chipiu?!
     Pe de alta parte, daca astia se tradeaza intre ei, cum s-ar putea astepta alegatorul sa-i fie aparate drepturile de catre PNL?!

L. Orban & . H. Clinton

      In timp ce Ludovic Orban se duce zilnic sa dea ochii cu "justitia independenta" pentru ca ar fi rugat un afacerist sa ii sustina financiar campania electorala cu 50 000 de euro, peste ocean, George Clooney, care o sustine pe candidata democrata la Casa Alba, se arata "stanjenit" (la criticile publicului) de "sumele obscene" platite pentru campania doamnei Hillary Clinton, adica la o singura intrunire peste 353 000 $.  
       Evident obligatiile dlui. Orban nu au fost niciodata atat de importante incat sa atraga atentia FBI, ca in cazul dnei. H. Clinton, dar intr-o tara ca extraordinar de corupta ca Romania totul intra sub lupa DNA.
       De aceea, deoarece sondajele ii dau sanse importante dnei. H. Clinton pentru a fi aleasa Presedinte al SUA, ar fi nimerita o schimbare de urgenta legii electorale din Romania (poate o asumare de raspundere a guvernului Ciolos) pentru a permite dnei. Monica Lewinsky si dnei. Sarah Palin sa candideze la alegerile parlamentare din Romania, si sa ajunga direct presedintii celor doua camere.
       O a doua schimbare de urgenta ar trebui sa permita dlui. Duane de la ambasada SUA sa devina si seful formal al dnei. Kovesi, pentru ca Romania este o tara atat de corupta incat merita o atentie speciala in ceea ce priveste lupta anti-corupti (mai ales in cazul unor politicieni), pentru ca lista aia cu "drepturile omului" a fost rezolvata din timpul mandatului dlui. Basescu.
       Asemenea schimbari, mai ales ultima, vor apropia si mai mult Romania de Virginia, sugestiile primite fiind corect intelese si puse in practica, iar tara noastra va deveni ceea ce se vrea sa fie, fara opozitia nimanui (pentru ca nu va mai fi opozitie).
       Adica sloganul Hillary for America se poate transforma in  Hilarious for Bucharest, ca la noi, ca ginta latina, lumea se multumeste doar cu painea si circul de fiecare zi.