joi, 8 decembrie 2016

Parlamentare 2016 - V.

Sondaje, personaje – cu ce rămânem din campania electorala:
Mai contează cu cine votăm!?

 
        V.

    PRU este construit în jurul unui grup din PSD Prahova şi al televiziunii RomâniaTV şi este (re)cunoscut ca fiind partidul SRI [o întăreşte istoria personală (CV-ului) a unora dintre membrii săi (foşti angajaţi sau colaboratori ai SRI)] şi apropiat de DNA, construit (cică) pentru a-i acapara electoratul lui C. Vadim Tudor şi PRM.
    Leaderului său, dl. S. Ghiţă îi datorează PSD macularea lui V. Ponta, pus în vie alături de dna. Kovesi, pentru rezolvarea aceleiaşi probleme de doctorat, cu ajutorul prietenilor.
     Promovarea asidua a lui T. Băsescu, PMP şi a E. Udrea la postul PRUopriu de televiziune lasă de înţeles că ar exista o posibilă înţelegere după alegeri astfel încât să se aleagă cu toţii cu câte ceva, trâmbiţatul conflict cu dna. Kovesi fiind doar o strategie de campanie cu scopul de a-i lua din susţinătorii (antiservicii şi antiDNA) ai dlui. Tăriceanu (+ ALDE).
     Rămâne de văzut pe câţi dintre votanţii PSD şi ALDE i-au atras serviciile dlui. Ghiţă, a cărui prestaţie (indiferent de scor) sigur nu va rămâne nerăsplătită de către stăpânii săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu