vineri, 16 decembrie 2016

Presa vs. Iohannis

  
  Presa vs. Iohannis?
  
    O parte a presei s-a grabit sa critice implicarea dlui. Presedinte inainte de redistribuirea voturilor si comunicarea de catre BEC a rezultatului final al alegerilor parlamentare din 2016.
    O parte a presei "a descoperit o latura/trasatura de "jucator" care nu ... place" si pe care nu o vazuse...
    In pofida cunoscutelor inabilitati de comunicare, dl. Iohannis a facut o miscare politica inteleapta, pentru viitoarea opozitie din Romania, despre care spunem ca este de "dreapta" si despre care altii spun ca ar trebui "unificata".  
   Cu atat mai mult, cu cat rezultatele finale nu erau cunoscute si existau speculatii derutante despre beneficiarii redistribuirilor de voturi, se poate aprecia ca gestul dlui. Presedinte a avut rolul de a opri eliberarea "sacalilor" din lesa. 
   Presa a putut constata ca Dl. Iohannis este si Om Politic, vom vedea daca, pentru o perioada cat mai scurta, va fi si liderul dreptei. 

    Orice roman ar trebui sa sustina o actiune politica, atata timp cat  urmareste pastrarea unui echilibru onest, in acord cu voturile electoratului. 
    

Despre Politicieni - dl.Dragnea

Despre Politicieni - dl.Dragnea 

Dupa intalnirea cu presa de ieri, unii au descoperit ca dl. Dragnea, seful PSD, poate avea "anvengura unui mare politician" european. 
Poate ca altii au inteles de acum cinci, ca, dispunand de resursele materiale, umane, psihice- de anduranta, ghidat corect, dl.Dragnea era o optiune. 

A fost insa nevoie dosarul penal al referendumului pentru ca aceasta posibilitate sa devina sau, pentru unii, sa nu devina viabila. 
Pentru ca in Romania un politician cu perspectiva trebuie sa aiba in CV si obligatia interactiunii cu "autoritatile competente".

Romanii au obsesia de a pune "omul potrivit la locul potrivit" in administratie, politica sau alte domenii.

Poate ca cei ce se ocupa cu resursa umana ar trebui sa i-a in consideratie si timmingul. 
Adica sa gaseasca la momentul potrivit omul potrivit la locul potrivit, transformand zicala in variabila in functie de timp.

Bine ca li s-a relevat unora "anvergura" dlui. Dragnea si acum; dar nici nu ar avea alta optiune in afara aceleia de a se lasa relevati/ lamuriti.