duminică, 22 mai 2016

Scurt comentariu

     Pentru a nu se intelege cumva, ceva gresit, se cuvin cateva precizari la : http://colectionariidestiri.blogspot.ro/2016/05/deep-lo-mate.html .
    
    Mai intai, CV-ul Excelentei Sale, dl. Ambasador al SUA H. Klemm nu spune niciunde ca ar avea vreo legatura cu CIA.
     Apoi, faptul ca Excelenta Sa, dl. Ambasador al SUA H. Klemm, a dorit sa il sustina pe dl. Presedinte al Camerei Deputatilor, V. Zgonea, nu inseamna obligatoriu ca s-au intalnit nevoia de protectie a dlui. Z. cu nevoia promovarii unor interese americane (poate ale CIA), in vreun proiect de lege (sau mai multe) aflat(e) in Parlamentul Romaniei.
     Asa cum nimanui, in Romania, nu i-ar trece prin cap sa creada ca eventualii "scheleti din dulapul" dlui. Z. ar putea fi "in custodia" americana (poate CIA), pentru ca toate "agentiile guvernamentale" romanesti (inclusiv institutiile de forta) sunt tot atat de independente si suverane pe cat este si Romania cu oamenii politici si tehnocrati care o reprezinta.
      In concluzie, fara suparare si rea intentie, atunci cand se aduna informatiile din presa si se face o sinteza (si aceea foarte "scurta"), se poate intelege orice, in conformitate cu Constitutia Romaniei, a Conventiei Europene a Drepturilor Omului, Declaratiei Universale a Drepturilor Omului.

+ & -

Pentru ca unii cred ca adevarul este doar in stirile "frumoase" https://web.facebook.com/colectionarii.destiri/videos/vb.100011579260301/180264615702846/?type=3&theater