miercuri, 4 mai 2016

Până şi D-sa. “Văru’ lui Mihai Viteazul” ... !!!


Până şi D-sa. “Văru’ lui Mihai Viteazul” …!!!

Episodul scurt de excludere (executare) a dlui. V. Zgonea din PSD şi de retragere a sprijinului parlamentar a fost interpretat de presă cu umor şi maliţiozitate, in concordanţă cu imaginea personajului.

Evident nu s-a gândit nimeni să analizeze acest eveniment din perspectiva posibilelor efecte a afirmaţiei dlui. V. Ponta, privitor la “acoperiţii” din PSD.

Când Agamiţă Dandanache pare un personaj atât de inofensiv prin modul său de comunicare, de ce să-i mai studieze cineva CV-ul?! ( CV ce releva ca omul este expert tocmai în comunicare politică.) [ http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=332&cam=2&leg=2008&pag=0 ]

În contextul reechilibrăriilor de putere, a instituţiilor de forţa, de pe piaţa politică românească, de ce nu ar fi şi în PSD, ca şi în PNL, aceeaşi luptă între aceste „agenţii guvernamentale”, prin protejaţii sau acoperiţii lor?

Pe de altă parte graba cu care PSD l-a ejectat pe „Văru’ lui Mihai Viteazul” seamănă cu alte episoade în care era vorba despre apariţia publică a vreunui „schelet din dulapul” (voievodal) al persoanei vizate, scopul fiind acela de a salva imaginea partidului, în campania electorală de această dată.

Şi o eventuală inculpare a personajului poate fi de asemenea o consecinţă a luptei dintre serviciile „publice” româneşti.

Rămâne întrebarea: dacă dl. Zgonea este victima inocentă a oamenilor acelor instituţii (de forţă cu mânuşi) infiltraţi în PSD, PNL ş.a.m.d., sau dacă este până şi D-sa. “Văru’ lui Mihai Viteazul” unul dintre „acoperiţii” sau protejaţii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu