joi, 14 aprilie 2016

Marian Munteanu la Antena3

    Am urmarit o parte din aparitia dlui. candidat la Primaria Capitalei, Marian Munteanu,  la Antena3.
    In prima parte, de la introducere pana la intrebari, ca si in parte despre misiunea sa, scop si obiective, parea ca l-a plagiat sau clonat pe dl. candidat la Presedintia Romaniei, Mircea Geoana, text, intonatie, voce.
     In partea despre ortodoxie si acuzatiile de sustinere a miscarii legionare, textul, tonul, vocea au fost preluate de la dl. Gigi Becali.
     Prin unele parti, avea si ceva de la dl. presedinte Iohannis.
     Printre cacofonii si greseli gramaticale sau de exprimare, dl. M.M., stie sa duca discutia catre alt subiect atunci cand nu ii convine intrebarea. Iar cel despre admiratia sa fata de legionari a fost unul dintre subiectele care l-au deranjat. Cu toate ca raspunsul-justificare "ca ar fi un MARE patriot" era pregatit dinainte, ca de altfel toata aparitia sa.
     Omul surprins sa fie al treilea sau al patrulea candidat al PNL, s-a pregatit cu un minim de discurs pentru prima sa aparitie televizata in aceasta postura.
     Cine l-a pregatit si unde, intr-un timp atat de scurt, sper ca ziaristii vor gasi raspunsuri cat mai repede, spre binele alegatorilor bucuresteni.
     Nu cred ca a mai avut vreo localitate primar, un mim.
     Un MiM - primar al Bucurestiului, asta va fi interesant.
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu