miercuri, 14 decembrie 2016

Negocieri la Cotroceni - PNL

        Negocieri la Cotroceni - PNL
      Cum era de asteptat, dupa esecul electoral, prevazut sau provocat de unii membrii ai partidului deoarece dna. Gorrrrghiu a promis ca (in acest caz) isi va da demisia, capul PNL a fost inlocuit provizoriu de dna. Turcan care s-a aflat astazi in fruntea delegatiei ce s-a intalnit cu dl.  Presedinte Iohannis. 
     Dupa finalizarea discutiilor, dna. Presedinta PNL si-a continuat discursul electoral (?!) semnaland, pe buna dreptate cerinta PSD de amana relaxarea fiscala promisa anterior castigarii alegerilor. 
     Apoi continuand in noul limbaj de lemn, a spus ca PNL refuza nominalizarea unei persoane cu probleme penale, deoarece  "toate eforturile instituționale făcute până acum" zadarnice, promitand si o alternativa.
  
     Toti romanii isi pot dori ca "La masa negocierilor (cu partenerii internationali) trebuie să stea persoane care nu sunt vulnerabile, care nu au slăbiciuni și pot să decidă pentru interesul acestei țări".

     La fel cum toti romanii (nu doar electoratul PNL) isi pot dori ca cel mai mare partid de opozitie renuntand la modelul T. Basescu - E. Udrea, sa-si aleaga democratic, conform regulilor partidului, cat mai rapid liderul care sa reuseasca sa aduca partidului echilibrul si credibilitatea conservand principiile liberale pe care pretinde ca le are.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu