marți, 19 aprilie 2016

L. Orban & . H. Clinton

      In timp ce Ludovic Orban se duce zilnic sa dea ochii cu "justitia independenta" pentru ca ar fi rugat un afacerist sa ii sustina financiar campania electorala cu 50 000 de euro, peste ocean, George Clooney, care o sustine pe candidata democrata la Casa Alba, se arata "stanjenit" (la criticile publicului) de "sumele obscene" platite pentru campania doamnei Hillary Clinton, adica la o singura intrunire peste 353 000 $.  
       Evident obligatiile dlui. Orban nu au fost niciodata atat de importante incat sa atraga atentia FBI, ca in cazul dnei. H. Clinton, dar intr-o tara ca extraordinar de corupta ca Romania totul intra sub lupa DNA.
       De aceea, deoarece sondajele ii dau sanse importante dnei. H. Clinton pentru a fi aleasa Presedinte al SUA, ar fi nimerita o schimbare de urgenta legii electorale din Romania (poate o asumare de raspundere a guvernului Ciolos) pentru a permite dnei. Monica Lewinsky si dnei. Sarah Palin sa candideze la alegerile parlamentare din Romania, si sa ajunga direct presedintii celor doua camere.
       O a doua schimbare de urgenta ar trebui sa permita dlui. Duane de la ambasada SUA sa devina si seful formal al dnei. Kovesi, pentru ca Romania este o tara atat de corupta incat merita o atentie speciala in ceea ce priveste lupta anti-corupti (mai ales in cazul unor politicieni), pentru ca lista aia cu "drepturile omului" a fost rezolvata din timpul mandatului dlui. Basescu.
       Asemenea schimbari, mai ales ultima, vor apropia si mai mult Romania de Virginia, sugestiile primite fiind corect intelese si puse in practica, iar tara noastra va deveni ceea ce se vrea sa fie, fara opozitia nimanui (pentru ca nu va mai fi opozitie).
       Adica sloganul Hillary for America se poate transforma in  Hilarious for Bucharest, ca la noi, ca ginta latina, lumea se multumeste doar cu painea si circul de fiecare zi. 
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu