luni, 9 mai 2016

Update-ul pentru "La Robocrati nu e Conflict de Interese"

http://colectionariidestiri.blogspot.ro/2016/05/la-robocrati-nu-e-conflict-de-interese.html

    SRI anunta dimineata ca a facut peste 100 de informari despre situatia din Sanatate de-a lungul timpului, cu toate ca din investigatiile ziaristilor reiese ca si spitalul SRI a fost clientul Hexi-Pharma, prin achizitie directa.
[ http://www.tolo.ro/2016/05/09/sri-a-stiut-de-loturile-hexi-cu-probleme-si-de-licitatiile-trucate-in-favoarea-liderului-mondial-anios-sri-am-informat-decidentii-legali-despre-calitatea-necorespunzatoare-a-dezinfectantilor/
    
    Exista o incercarea disperata a autoritatilor de a aplana situatia.
    Timp in care, prin acest anunt si pasarea responsabilitatilor catre altii, SRI ar putea cauta sa-si aduca un plus de imagine, pentru a justifica nevoia de a avea si calitatea de organ de cercetare penala speciala.
Ramane de vazut daca problema dezinfectantilor va fi folosita pentru a justifica ordonanta dnei. Pruna care incuviinta acest drept SRI . [ http://www.luju.ro/institutii/ong/procurorii-denunta-ordonanta-prunei-asociatia-procurorilor-din-romania-cere-parlamentului-sa-modifice-ordonanta-ministresei-pruna-care-da-dreptul-sri-sa-aiba-calitatea-de-organ-de-cercetare-penala-speciala-presedintele-apr-constantin-sima-sa-nu-lasam-ca-u ]
   
   A doua stire a diminetii este ca Robocratul Achimas si-a inaintat verbal demisia, asteptandu-se probabil sa-i fie respinsa.
   Iar in acest caz, este important de urmarit cine va fi Robocratul care ii va urma dlui. Achimas, fiind din ce in ce mai clar ca principalul criteriu al numirilor este nu doar cel profesional, din CV-ul lor, ci si daca, din calitatea profesionala pe care au avut-o, au reusit sa aduca plus-valoare sistemului, pe care il vor servi, in continuare, ca ministru al sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu