duminică, 8 mai 2016

Oare pentru a castiga ceva, trebuie intai sa pierzi?

      S-a tot povestit despre "victimele" dlui. Cristian Sima, despre cum au pierdut sau au fost "inselate" de renumitul broker.
      Dar despre cei ce au "castigat" din tranzactiile d-sale., nu s-a vorbit aproape deloc.
     "Victimele" sunt nume cunoscut in viata publica, unele avand functii importante, altele cu vizibilitate din ce in ce mai mare (in ultimul timp); ca si cand s-ar aplica o "lege a destinului" care ar spune ca, pentru a castiga o functie importanta sau vizibilitate sociala, trebuie intai sa pierzi.
     Si atunci este dl.Cristian Sima broker sau "astrolog"? 
     Iar despre favorizatii "efemeridei C.Sima" cine ar putea sti cate ceva?
    


     Interesant este si faptul ca nici o "victima" nu a fost interesata sa depuna vreo plangere si nici sa-si recupereze banii.
      Ar mai fi de amintit faptul ca dl. Cristian Sima s-a invartit in cercuri importante, nu numai din punct de vedere politic, fiind "nominalizat" de unii ca fiind persoana potrivita pentru a prelua sefia institutiei ce ar fi rezultat din unificarea Bursei de Valori Bucuresti cu Bursa Romana de Marfuri de la Sibiu.
      Si de asemenea de notat ca dl. C. Sima isi arata, pe blogul sau, disponiblitatea de a face lumina in orice situatie care ar putea fi mai presus de puterea de intelegere a autoritatilor romane.
           
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu