luni, 18 aprilie 2016

Erou cu personalitate multipla?

      Este Marian Munteanu un Erou cu personalitate multipla sau un imitator?

      Incercand sa isi atraga cat mai multi votanti care sa se identifice cu el, personajul Marian Munteanu a fost sfatuit, probabil, sa imite pe cei ce sunt modelele celor mai importante subiecte statistico-sociologic. 
     Adica atunci cand este vorba despre crestinismul ortodox, sa-l imite pe Gigi Becali; cand este vorba despre "menirea politica" sa-l imite pe Mircea Geoana; cand este vorba despre "omul" Marian Munteanu, sa-l imite pe Klaus Iohannis.    
     Orice alt personaj care are rezultate bune in sondaje (patriarhul Daniel, Mugur Isarescu etc.) ar putea fi modelul recomandat lui Marian Munteanu, de catre cei ce lucreaza la experimentul candidatul PNL .  
     Ca si cand ar fi o personalitate multipla, rareori propria sa persoana, afisandu-si cu perversitate "inocenta politica", candidatul PNL va fi proiectia cererii pietei.
Iar electoratul bucurestean nu va sti cine este si ce poate aduce orasului acest om, votand un proiect experimental de candidat, si nu ceea ce exista; o imagine, si nu un om - un selfie modificat in photoshop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu